In jouw reiskoffer

Jouw financiële reis onderneem je natuurlijk niet zonder bagage. Hieronder vind je een aantal bagage-items waar ik zelf enthousiast over ben. Doe er je voordeel mee, of niet… elke reis is anders, dus pik eruit wat jou van pas kan komen op weg naar je eindbestemming.

Sparen

EUROCLIX: Met Euroclix kun je bij vrijwel iedere grotere webshop automatisch clix sparen. Deze clix kun je vervolgens inwisselen voor geld. Ook het boeken van een vakantie of het overstappen van zorgverzekering kan je clix opleveren. Je kunt er ook voor kiezen om je aan te melden voor mailtjes met vragenlijsten, waarmee je clix kunt verdienen. Wil je dat laatste liever niet? Dat is geen probleem. Je kiest zelf van welke diensten je gebruik maakt. Het is ook mogelijk om helemaal geen mailtjes te ontvangen en toch te profiteren van de voordelen van Euroclix.

Aanbiedingen bij webshops

Online side hustle

LEGENDARY MARKETER: Een Engelstalige online cursus die ingaat op verschillende vaardigheden die bij iedere online onderneming van pas komen, zoals sales, copywriting en marketing. In twee weken leer je de basis die je nodig hebt. Het fijne van deze cursus is dat je tijdens de cursus twee keer live (via Zoom) in gesprek gaat met een mentor die jouw plan van aanpak met je doorneemt. Lekker concreet dus. Extra bonus is dat deze cursus slechts 7 dollar kost. Je betaalt met een creditcard en hebt onmiddellijk toegang tot de eerste lessen. Klik hier voor meer informatie.

INTERNET SUCCES GIDS: Wanneer je van plan bent met affiliate marketing aan de slag te gaan, is dit het vertrekpunt. Ik vind de naam wat misleidend, het is namelijk een videocursus en bij ‘gids’ denk ik toch eerder aan iets als een e-book. Maar dat maakt voor de inhoud verder niet uit: de video’s nemen je vanaf het allereerste begin mee en leren je stap voor stap wat je moet weten, zodat je in no time een affiliate website online hebt staan. Jacko Meijaard, de man achter de cursus, weet waar hij over praat. Hij verdient minimaal 10K per maand, alleen al met affiliate marketing. Via deze link krijg je een interessante korting.

SYSTEME.IO: Wat je ook voor online side hustle hebt, Systeme kun je goed gebruiken. Je kunt er funnels mee maken, e-maillijsten beheren, mailcampagnes versturen, en zo nog wat dingen. Het mooiste is dat je tot 2000 contacten geen kosten hebt. Dit in tegenstelling tot veel andere tools, die vaak ook nog minder compleet zijn. Op het eerste gezicht lijkt het programma wat rommelig, juist omdat het een alles-in-een-tool is, maar de instructiefilmpjes zijn heel duidelijk. Aanrader, dus.

HUDDLE: Ben jij van plan een online cursus aan te bieden? Huddle is een heel compleet en fijn systeem waarin je deze cursus kunt ontwerpen (al dan niet met gebruik van AI) en kunt aanbieden. En dat niet alleen, het programma kent ook allerlei extra’s. Zo kun je een ledensite en community online zetten, zonder dat je daar partijen als Facebook voor nodig hebt. Met deze link kun je Huddle gratis uitproberen.

Lezen

MASTER YOUR MINDSET: Nu al een klassieker, geschreven door Michael Pilarczyk. Dit boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset), het herkennen van belemmerende gedachten en hoe je die effectief kunt omzetten in positieve acties zodat jij je mooiste leven gaat leiden. Ik heb dit boek meerdere keren gelezen en blijf er steeds nieuwe lessen uit leren die ik gebruik om mijn geldreis nog mooier te maken. De titel mag dan Engels klinken, het boek is in het Nederlands geschreven.

FINANCIEEL VRIJ: Een interessant boek waarin de auteur (Janneke van den Brink) beschrijft hoe ze in twee jaar financieel vrij werd, nadat ze door een reorganisatie op straat kwam te staan. Het boek gaat uitgebreid in op de verschillende mogelijkheden die er zijn om deze vrijheid te behalen, en geeft ook aandacht aan het mentale stukje dat hierbij komt kijken. Een lekker praktisch boek vol met concrete voorbeelden.

Investeren

BITCOIN EN TECHNISCHE ANALYSE: Maak via deze cursus kennis met bitcoin, cryptocurrency en traden. Leer hoe je bitcoin aanschaft en veilig bewaart. Ontdek ook hoe je gratis aan jouw eerste $50,- bitcoin kunt komen. Deze gratis trial geeft je een goed beeld van de volledige cursus en is geheel vrijblijvend.

Scroll naar boven